Alldress Verb Adh Abs Ster 15x15 10

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Alldress is een all-in-one zelfklevend, absorberend verband dat ideaal is voor diverse licht tot matig exsuderende wonden, voor gebruik als primair of secundair verband. De toplaag houdt de wondomgeving vochtig en beschermt de wond tegen water en contaminatie

Alldress is voorzien van licht klevende wondcontactlaag. Het absorberende kussen absorbeert exsudaat en minimaliseert de kans op verweking van de omliggende huid. Het milde kleefmiddel op waterbasis zorgt dat het verband goed op zijn plek blijft. De halfdoorlaatbare film is virus- en bacterieafstotend, en zorgt dat het wondmilieu vochtig blijft. De film vormt een barrière tegen doorsijpelend vocht. Het gladde oppervlak vermindert wrijving van beddengoed en kleding, en mogelijk loskomen van het verband.

Gebruik

Alldress kan worden gebruikt voor diverse licht tot matig exsuderende wonden, zoals:

Primair verband voor open en gesloten wonden, zoals diabetische voet, veneuze ulcera en doorligwonden, chirurgische incisies, laceraties en oppervlakkige brandwonden.

Secundair verband voor open wonden in combinatie met:

  • gels zoals Normlgel
  • reinigende verbanden zoals Mesalt
  • alginaten zoals Melgisorb Plus
Samenstelling

Alldress is gemaakt van een laminaat van een polyurethaan film en een polyester non-woven, gecoat met een polyacrylaat kleefmiddel. Het absorberende kussen is bekleed met een licht klevend polyolefine gaas.

Gegevens
CNK1457373
FabrikantenMolnlycke Healthcare
MerkenAlldress
Breedte40 mm
Lengte225 mm
Diepte190 mm