Futuro Ondersteuning Gedurende De Nacht Bij Fasciitis Plantaris 48507, Aanpasbaar

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Als fasciitis plantaris u ervan weerhoudt hard te lopen en de dingen te doen die u graag doet, komt herstel nooit snel genoeg. De FUTURO™ Ondersteuning gedurende de nacht bij fasciitis plantaris houdt uw voet in de aanbevolen stand om ervoor te zorgen dat u zich 's ochtends beter voelt. Het onopvallende ontwerp verstoort de nachtrust niet en de ademende, lichtgewicht materialen helpen u de hele nacht koel te blijven. Help uw voet te rusten terwijl u slaapt met de verkwikkende ondersteuning van de FUTURO™ Ondersteuning gedurende de nacht bij fasciitis plantaris.

Samenstelling

Polypropylene, Polyurethane, Nylon, Polyester, Thermoplastic Elastomer, Spandex

Indicatie

Stabiliseert uw voet de hele nacht lang comfortabel en veilig in de juiste therapeutische stand. Zachte, flexibele randen voor comfort en een optimale pasvorm. Ademende, vochtregulerende banden zijn zacht en duurzaam.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Gegevens
CNK3718905
Fabrikanten3M Belgium
Merken3M, Futuro
Breedte119 mm
Lengte305 mm
Diepte106 mm
Hoeveelheid verpakking1