Glycerine Kela Pharma Supp Ad 100

Geneesmiddel
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Volwassenen

  • Tijdelijke verlichting van een voorbijgaande lage constipatie (rectale dyschesie).
  • Bevat 65% glycerine per zetpil.
  • Glycerine zal het vocht van de dikke darm absorberen dankzij zijn osmotische en hygroscopische eigenschappen en door contact met de mucosa de darmperistaltiek prikkelen. Glycerine en gelatine worden niet geresorbeerd.
  • Laxativa mogen niet langer gebruikt worden dan één week zonder advies van de arts.
Gebruik

Volwassenen: 1 tot 2 zetpillen voor volwassenen per dag diep in het rectum inbrengen, 5 tot 30 minuten voor het moment van ontlasting .

Herhaaldelijk gebruik bij chronische constipatie is te vermijden, een adaptatie van dieet en wijziging van levensgewoonten is een betere behandeling.

Samenstelling

Glycerine 65%, gelatine en gezuiverd water.

Indicatie

Glycerine zetpillen kunnen worden gebruikt teneinde een tijdelijke verlichting te verkrijgen van een voorbijgaande lage constipatie (rectale dyschesie).

Contra indicatie
  • Ileus en buikpijn waarvan de oorzaak niet is gekend
  • Acute opstoten van hemorroïden, anale fissuren, hemorragische rectocolitis
  • Overgevoeligheid voor glycerine of voor één van de hulpstoffen.
Gegevens
CNK1586387
FabrikantenKela Pharma
MerkenKela
Breedte98 mm
Lengte165 mm
Diepte76 mm
Hoeveelheid verpakking100
Bijsluiter