Mesorb Kp Ster Abs 23x30cm 30 677801

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Mesorb is een zacht en sterk absorberend verband dat grote hoeveelheden exsudaat kan vasthouden. De vloeistofafstotende ruglaag voorkomt externe contaminatie van de wond en beschermt kleren en beddengoed tegen lekkages.

Gebruik
  1. Reinig zo nodig de wond voorzichtig en droog de omringende huid.
  2. Breng Mesorb rechtstreeks op het wondbed of op het gekozen primair verband aan zodat het de omringende huid met minstens 1cm overlapt.
  3. Fixeer met een geschikt fixatiemiddel.
  4. Mesorb kan onder een drukverband worden gebruikt.

Frequentie van verbandwisselingen

Mesorb moet worden verwisseld op basis van de klinische toestand van de wond of wanneer het verzadigd is. Als de toestand van de wond verslechtert, mag het verband niet meer worden gebruikt en moet een professionele zorgverlener worden geraadpleegd.

Indicatie

Mesorb kan worden gebruikt bij matig tot sterk exsuderende wonden. Mesorb kan als primair verband rechtstreeks op de wond worden gebruikt of als een secundair verband indien een hoge absorptie vereist is (bv. op Mepitel of Melgisorb Plus).

Gegevens
CNK2490563
FabrikantenMolnlycke Healthcare
MerkenMolnlycke
Breedte320 mm
Lengte370 mm
Diepte195 mm