Ortopad Skin Regular Oogkompres 50

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Van katoenen vlies en met hypoallergene hot-melt-lijm. Huidskleurig oogpleister voor orthoptische therapie. Worden afgeleverd met 24 gekleurde stickers en 24 stickers om zelf te kleuren. Alleen verkrijgbaar in de maten "Junior" en "Regular".

Algemeen :

  • afzonderlijk verpakte oogpleisters
Gebruik

De lijm werkt het best wanneer u lichtjes drukt of wrijft op het verband bij het aanbrengen. Dankzij de niet-klevende gedeelten kunnen de wondpleisters van MASTER.AID® pijnloos worden verwijderd, ook wanneer ze al langere tijd gedragen werden.

Gegevens
CNK1552462
FabrikantenTrusetal Verbandstoffwerk
MerkenOrtopad
Breedte95 mm
Lengte95 mm
Diepte115 mm