Over ons

Wie zijn we?

Conny & Kato, collega-apothekers, maar ook moeder & dochter!  Zo zitten we intussen al aan de 3de generatie op rij die gedreven is om een vaste waarde te zijn op vlak van persoonlijk advies en begeleiding in de apotheek. 

We staan staan klaar om u persoonlijk en op maat te adviseren en u de beste oplossing binnen de gezondheidszorg te bieden. Hiervoor werken wij graag samen met uw huisarts, kinesist, verpleegkundige, specialist of andere zorgverlener.

Naast geneesmiddelen, trachten we ook een uitgebreid productgamma aan te bieden met o.a. voedingssupplementen, verzorgingsproducten, thuiszorgmateriaal en nog veel meer. We verwelkomen u graag in de apotheek, maar we bieden u tevens ook de mogelijkheid om uw aankopen of reservaties snel en gemakkelijk online te doen.

Er is normaal gezien steeds voldoende voorraad in de apotheek aanwezig, wanneer een product echter niet beschikbaar is bij ons, wordt dit meteen bij de groothandel besteld en ligt dit in principe dezelfde dag of uiterlijk de dag erna in de apotheek voor je klaar.

Heeft u vragen of advies nodig, vraag het ons gerust. Wij zijn er voor u.

Online bestellen

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en de dag nadien al komen afhalen in de apotheek.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website, via onze Facebook pagina, of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Heb je vragen?

Zit u met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Betaalmogelijkheden

Voorlopig kan je enkel kiezen om af te rekenen in de apotheek zelf bij het afhalen van je reservatie. Sinds kort kan je in de apotheek naast Bancontact ook met Payconic by Bancontact contactloos betalen.


Korting via je spaartegoed 

Bij aankoop van niet terugbetaalde producten, zowel online als in de apotheek, ontvangt u korting op een spaarrekening via uw persoonlijke kortingskaart.