Viscospot Recht 2 T2

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het zacht aanvoelende hielkussen ViscoSpot ontlast direct bij hielpijn, vooral bij hielspoor en klachten aan de achtervoet. Het vangt bij elke stap de klap op en ontziet zo het gewricht. Drie verschillende uit stevig materiaal bestaande kernen zorgen daarbij voor doelgerichte ontlasting: aan de binnenkant bevindt zich een bijzonder zachte kern (de witte "spot"), die de druk van het pijncentrum, het gevoelige gebied direct rond de hielspoor, wegneemt. De blauwe kern om de witte "spot" is iets steviger en ontlast de aanhechting van de fascia plantaris en legt de fascia hol. Zo kunnen irritaties of ontstekingen sneller afnemen. De stevige grijze kern aan de buitenrand geleidt de achtervoet licht bij het lopen en ondersteunt de voet licht bij het afrollen. De overgangen van de drie ontlastingskernen lopen vloeiend in elkaar over en voel je daarom niet.

Het visco-elastische hielkussen is anatomisch gevormd en sluit optimaal aan op voet en schoen. Het kussen is van hoogwaardige slipvaste siliconen. Dit materiaal is huidvriendelijk, gemakkelijk te reinigen en bijzonder duurzaam.

Indicatie

ViscoSpot zorgt voor een zacht hielbed, vangt stoten op en ontziet de gewichten. Met behulp van drie met elkaar verbonden ontlastingskernen neemt het de druk weg van het pijncentrum van de hielspoor, ontlast de aanhechting van de fascia plantaris en steunt de voet bij het afrollen. Het visco-elastische hielkussen is anatomisch gevormd en sluit optimaal aan op elke voet.

Gegevens
CNK2040277
FabrikantenBauerfeind Benelux BV
MerkenBauerfeind
Breedte119 mm
Lengte161 mm
Diepte38 mm