Elgydium Tandpasta Anti Plak 100g

CNK: 38810

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Elgydium Tandpasta Anti Plak 100g

Op basis van chloorhexidine, component erkend voor zijn zuiverende eigenschap, helpt dagelijks om in combinatie met het zorgvuldig poetsen van de tanden, de vorming van tandplak te voorkomen. Vanaf 3 weken laat het een vermindering van 50% van de tandplak toe.*
*Werkzaamheids- en verdraagzaamheidstest uitgevoerd onder tandheelkundige controle bij 42 personen gedurende 21 dagen.

Gebruiksadvies: poets zorgvuldig de tanden en het tandvlees gedurende 3 minuten na elke maaltijd met een ELGYDIUM tandenborstel speciaal ontworpen om tandplak in de meest ontoegankelijke plaatsen te verwijderen. ELGYDIUM Elgydium antiplak zorgt ervoor dat de tanden en het tandvlees gezond blijven.

Elgydium Antiplak helpt de vorming van tandplak en tandsteen die verantwoordelijk zijn voor cariës en gingivitis te voorkomen. De doeltreffendheid van Elgydium Antiplak op de tandplak is klinisch bewezen.

INGREDIËNTEN:WATER (AQUA). CALCIUMCARBONAAT. GLYCERINE. SILICIUM. SILICIUMDIOXIDE. NATRIUMLAURYLSULFAAT. SMAAKSTOF (AROMA). CARRAGEEN. BENZYL ALCOHOL. CELLULOSE GOM. CHLOORHEXIDINEDIGLUCONAAT. LIMONEEN. METHYLPARABEEN. PROPYLPARABEEN. NATRIUMSACHARINE. TITANIUMDIOXIDE (CI 77891).

Richtprijs

€ 4,95

Gegevens

Meer informatie

EAN Code 3577056013768
Breedte 43 mm.
Hoogte 175 mm.
Diepte 35 mm.
Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Elgydium