Tena Proskin Pants Plus Medium 14

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

TENA Pants Plus absorberend ondergoed is zacht en comfortabel. Ze zijn ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, en zijn dag en nacht werkzaam. Ultra-absorberend microabsorberend ondergoed om de huid droog te houden TENA ProSkin Pants voor een gezonde huid en een actieve levensstijl Zorgen voor totale veiligheid, FeelDry Advanced™ vangt snel vloeistof op, en de sterk absorberende kern absorbeert vervolgens snel zelfs grote hoeveelheden urine, waardoor de huid droog blijft, om de gezondheid van de huid te helpen behouden. Deze absorberende wegwerponderbroeken zijn gemaakt van een materiaal dat aanvoelt als microgeventileerd textiel en hebben een opmerkelijk absorberend vermogen. TENA ProSkin Pants zijn verkrijgbaar in een breed assortiment absorptiemiddelen en maten.

  • Drievoudige bescherming voor een gezonde huid
  • FeelDry Advanced™
  • Geaccrediteerd door de Skin Health Alliance
Gegevens
CNK4134326
FabrikantenEssity (SCA), Essity Belgium
MerkenTena